Isnin, 20 April 2009

Hari Guru The Movie 2008 SBPIS

Salam to all ex-SBPI Selandar,

Tengah ak search di you tube, tetibe lak jumpa video ni. Video ni kalau tak salah dihasilkan oleh batch SPM 2008. Sedikit drama sebabak yang tidak begitu seram (tontonan Umum) sempena hari guru 2008. Apepun, good job guyz & girlz. Lepas ni, banyakkanlah buat video cmni lagi pada mereka yang masih bersekolah. Kenangan tu.

Apapun, pada siapa yang x pernah melihat drama sebabak ini, meh kita layan drama ni di blog Alumni kita ni. Hanya boleh didapati di You Tube & blog Alumni. Layannn...

PART 1




PART 2




Komen boleh diberikan di bahagian pandangan. Huhu...



4 ulasan:

  1. >>>hahaha...PNAt Wat BnDa Nie Niee..Ak Pun Ader Msuk Skit DlM SLot Yg LAst Tuee....SKin MMg Muke SLAmBer 4 EvRyThingg.....Ade Bkat2....

    BalasPadam
  2. well guys,nice job!!! great video!!keep it up!!!
    for the next batch,try to do better!!!if u can la...hahhahaha

    BalasPadam
  3. wahh..dah besar budak2 nih skrg..rindu plak dgn skolah lama..hehe

    BalasPadam
  4. oit..apesal intro tu mcm aku punye jer? ms taun 2005 punye..aiyoo, korang curi xgtaw aku..ptut ltak name aku kat situ..ahaks

    BalasPadam

Catatan Alumni ke Email Anda

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner