Rabu, 24 Jun 2009

Gambar Program Interaksi Bersama Alumni 2009 (INTEL09)

Di bawah ni ade lah beberapa gambar yg diambil oleh Bro. Ainuddin dgn kameranya. Gambar2 ni ade gak kt blog die.

Jadi, kalu sesape nk gambar bersaiz besar, hubungilah ainuddin ek di blognya,http://ainuddinpk.blogspot.com/, atau emailnya, ainuddin_uddin@yahoo.com, atau mane2 sumber hubungan yg boleh didapati...huhu..layan


Ni gambar yang paling aku suke...huhu...semasa explorace ,


Lain2 gambar,













































8 ulasan:

  1. rugi btol x join program ni..kempunan plak rasnya

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah,walaupun ana x dapat join program ni tapi dari kejauhan nampak program ni best dan bermanfaat buat semua^^~Moga dapat diteruskan tahun hadapan dan moga2 juga ana dapat join lain waktu.

    BalasPadam
  3. waa,ceria je nmpak muke masing2,looks like u guys did a good job :D
    and there were quite a lot of the seniors who showed up too,kudos again,tahun depan sy nak join plak.

    BalasPadam
  4. Huhu, pada yang belajar oversea, korg pun boleh join sbnarnye, mklumkan kt ktorang korang boleh balik bile ek.

    Masalahnya, cuti korang di oversea sume same x? kalu same boleh sume dtg skali

    BalasPadam
  5. hmm..respon yg baek..ramai2 kan lagi org utk join pgrm ni thn dpn.. adik2 ni sgt memerlukan bantuan n tunjuk ajar abg2 n kakak2 mereka..

    BalasPadam
  6. padeel yanti25 Jun, 2009 22:08

    ruginye...xpe la..balik mesia nnt try mlwat diorg la..nk tgu dpt join program ni lmbat lg la kot..cuti xsama..len la klu alumni wat khas utk part dak2 oversea gak..next year bgatu la awal2..sbb takut da beli tiket flight...

    BalasPadam
  7. mcm best,,,,nak join juga la lain kali,,,,tapi mmg slalu kna bukak blog alumni ke br dapat join,,

    BalasPadam
  8. erk..
    x semestinya..
    just stay up to date

    BalasPadam

Catatan Alumni ke Email Anda

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner